Over mij

Bert GoversMijn naam is Bert Govers, astrologisch weegschaal. Inmiddels sinds 2005 professioneel homeopaat. Zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met vragen die later  van religieuze en spirituele aard bleken te zijn, dit als opstap naar een leven in het teken van dienen en helen van mijzelf, de aarde en de medemens.

Een grote levensdraai vond plaats rond mijn 22e jaar, toen ik besloot, alleen en voor onbepaalde tijd, met rugzak, naar de andere kant van de wereld te reizen om in een paradijselijke natuur en ware stilte contact met mijn eigen wortels te krijgen (Nieuw-Zeeland). Hierbij mijn oude geconditioneerde leven van me afschuddend.

Teruggekomen na een half jaar begon ik vanuit mijn eigen centrum aan de wederopbouw van mezelf (individuatie) en liet me daarbij inspireren door respectievelijk biologisch-dynamische landbouw (opleiding Kraaybeekerhof), filosofie, religie en spiritualiteit, astrologie, een relatie omschreven als  In Vrijheid Verbonden  (relatiekeus na individuatie en zelf-bevrijding), onthechting en wederopstanding, klassieke homeopathie (6 jarige opleiding Amersfoort) en meditatie door aandacht in het moment.

Het delen van mezelf, vanuit inspiratie en tezamen met de mens naast mij in deze wereld, blijft voor mij als een eeuwig vuur, verwarmend, voedend en getuigend van een liefdevolle, zorgzame eenheid die we met elkaar vormen; zowel professioneel als in dagelijkse contacten en bezigheden.

Je bent van harte uitgenodigd……